avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 448 din 18 decembrie 2006 privind protectia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 448 din 18 decembrie 2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

SECTIUNEA a 7-a
Facilitati
Art. 25. - (1) Persoanele adulte cu handicap grav si accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap, pentru achizitionarea unui singur mijloc de transport si pentru adaptarea unei locuinte conform nevoilor individuale de acces, cu conditia platii la scadenta a ratelor creditului.
Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la legea 448 si anume: este posibil sa se contracteze un astfel de credit si pentru achizitoare de locuinte sau doar pt reabilitare?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:03, 14 Ianuarie 2013
Normele in domeniu conditioneaza acordarea creditului pentru achizitie mijloc de transport si adaptare locuinta conform necesitati aferente formei de dizabilitate
Reabilitarea locuintei nu este apreciata adaptare locuintei conform necesitati de acces persoana cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pentru persoane cu dizabilitati Margareta666 Margareta666 Buna ziua! Sunt incadrata in gradul II de invaliditate(am un picior mai scurt:\">). Am aflat de la un coleg nevazator(cu gradul I)ca pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)
Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)
Pentru persoanele cu handicap asociatia de proprietari trebuie ... Mihaela Cristescu Mihaela Cristescu Pentru persoanele cu handicap Asociatia de proprietari trebuie sa asigure rampa la intrarea in bloc? Cine trebuie sa suporte costurile, persoana cu ... (vezi toată discuția)