avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri DA sau NU intr-un proces civil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri DA sau NU intr-un proces civil pt.tulburare de posesie de teren ?

Intr-un proces civil,daca se cer despagubiri pentru tulburare de proprietate de teren exista riscul de a dura mai mult ? Interesul meu este sa mi se elibereze cat mai repede proprietatea pentru a o vinde,ca atare acestea nu ma intereseaza in mod particular. Desigur daca reusesc sa obtin ceva fara a astepta prea mult,este totul binevenit.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cumparare casa - chitanta de mana geo1948 geo1948 Buna seara, Vreau sa cumpar o casa, la care proprietarul are doar chitanta de mana, dar impozitele platite la zi. Va rog sa ma ajutati punctual cu niste ... (vezi toată discuția)
Anularea titlului de proprietate b.bea b.bea buna as dori sa cer si eu ajutorul dv eu am o problema cu un teren pe care a fost emis un titlu de prorietate pe numele persoanei de la cine a cumparat tatal ... (vezi toată discuția)
Lege 10 + lipsa de folosinta dumitru2000 dumitru2000 in 2006 avem o hotarare definitiva si executorie prin care se acorda despagubiri pentru un imobil-teren pe legea 10. imobilul a fost trecut fara titlu in ... (vezi toată discuția)