avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent terapeut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent terapeut

functia de asistent terapeut nu mai este acceptata pe CIM, idem cu asistent in terapii complementare 322907 - daca sunt doar studii medii. Aveti vreo alternativa pentru cei cu studii medii?
322907 Terapeut in terapii complementare (Subgrupa majora 32, Grupa minora 322, Grupa de baza 3229)
Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale) introdus prin Ordinul MMPS nr. 86/2000, Ordinul CNS 1055/2000.
Include si pe cei cu studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea practicarii "terapiilor complementare" D.Thea D.Thea In media sunt numeroase persoane care isi atribuie statutul de terapeut in terapii complementare.Acest statut este reglementat d.p.v. legal? Cabinetele ... (vezi toată discuția)
Cum obtin specializare in turism si alimentatie publica? private private buna. eu am diploma de licenta 3 ani rom engleza. n am prins post in inv pe specializarea mea. insa am fost un an suplinit. necalificat pe maistru instructor ... (vezi toată discuția)
Salarii maricaalina maricaalina care este salariu de debutant al unui grefier cu studii superioare juridice? (vezi toată discuția)