avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deschidere cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deschidere cont

ce acte trebuie pentru deschidere de cont la trezorerie pentru o societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: ContSters277362 , utilizator 13:54, 15 Ianuarie 2013
copie acte societate (act constituitiv, certif.inmatriculare Reg.Com., rezolutie), specimen semnatura
O societate comerciala poate deschide cont curent la trezoreria statului numai in situatia in care dovedeste ca are de incasat sume datorate(pentru bunuri si/sau servicii) de la institutii publice.
multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)
Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont trezorerie roxananicoletaarh roxananicoletaarh Buna seara. Deschiderea unui cont la trezorerie se poate face doar in localitatea in care e inregistrata firma, sau fiind sediul in provincie, se poate ... (vezi toată discuția)