avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie si amenitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie si amenitare

Buna ziua

Am si eu o problema, daca mati putea ajuta cu niste sfaturi as fi bucuros.
Un cunoscut ma acuza cu relatii sexuale cu ficasa de 13 ani, care imi este amica.
Mama fetei ma rugat sa sun tatal fetei (cel care ma acuza) si sai explic ca nu sa intamplat nimic intre mine si ficasa doar suntem amici. Dar el in schimb ma amenitat cu bataie si moarte.
Daca miati pute da niste sfaturi as fi foarte recunoscator.
Va multumesc anticipat...
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
molnarovicsjjj, utilizator
Cel mai recent răspuns: molnarovicsjjj , utilizator 14:26, 14 Ianuarie 2013
În primul rând, s-a întâmplat sau nu ceva? Dvs. ce vârstă aveţi?
Nu sa intamplat absolut nimic. Eu am 21 de ani. Sunt amic cu aceasta fata pentru ca unchiul meu ii tata vitreg acestei fete.
Ok, dacă s-ar fi întâmplat ceva, având în vedere vârsta fetei-sub 15 ani, aţi fi fost pasibil de răspundere penală pentru infracţiunea prevăzută de art. 198 alin. 1. , cod penal, act sexual cu un minor .
Tatăl acestei fete ar trebui să-şi susţină acuzaţia pe bază de probe. Dacă nu aveţi nimic de ascuns, staţi de vorbă cu tatăl fetei şi asiguraţi-l de faptul că nu v-aţi atins de fiica sa.
Am incercat sa discut cu el da el ma amenitat. Mia zis cand ne intalnim ma bate si ma omoara.
Va multumesc pt raspuns
Daca vreti sa stricati de tot relatia cu tatal fetei, puteti face o plangere la organele de politie si sa descrieti situatia in care va aflati.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
O relatie simpla morenamaria morenamaria Buna..as vrea sa stiu si eu ceva...daca un major de 20 ani are o relatie simpla cu o minora de 13 ani...fara acte sexuale,sau alte chestii de genul...o relatie ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa filozoful filozoful Tot mai des intalnim cazuri de majori care intretin relatii sexuale cu minori. Intrebare : Care este pedeapsa pentru majorul care intretine raporturi sexuale ... (vezi toată discuția)