avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... obligatii fiscale ale arendatorului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

obligatii fiscale ale arendatorului

am arendat un teren agricol de 4 ha si pentru anul agricol 2011-2012 am primit suma de 600 lei/ha . ce obligatii fiscale am privind declararea si plata impozitului si pana la ce data.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:21, 14 Ianuarie 2013
Daca in contractul de arenda ati optat pentru cota forfetara ca modalitatea de impunere, dvs nu trebuie sa mai declarati si nici sa platiti nimic, obligatia este a arendasului.
Cititi acest articol, veti gasi un raspuns complet la intrebarea dvs :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)
Impozitare venituri din arenda Aura Pop Aura Pop Buna ziua Sunt proprietar de teren si am dat in arenda unei societati suprafata de 1,29 ha , nivelul arendei fiind de 500 kg /pentru un ha ... (vezi toată discuția)