avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... care este contextul legislativ pentru functionarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

care este contextul legislativ pentru functionarea unui bar?

Buna ziua. Doresc sa infiintez o unitate comerciala disco-bar si vreau sa stiu care este contextul legislativ pentru infiintarea si functionarea acestuia, adica ce aspecte din codul fiscal, codul muncii etc trebuie sa cunosc.

Alte discuții în legătură

Deschidere bar TwisterTG TwisterTG Buna seara, Vreau sa-mi deschid un mic bar si as vrea sa-mi spuneti daca stiti de ce autorizatii am nevoie. (vezi toată discuția)
O alegere mai buna?? lazarica18 lazarica18 am 21 de ani, absolvent de liceu si al unui curs de barman. am o mostenire- o casa cu o supr de 200mp pe etaj si as dori sa stiu in ce pot ca PFA sa transform ... (vezi toată discuția)
Functionare firma in vila la comun anca_2007 anca_2007 Buna ziua, nu stiu daca titlul este foarte reprezentativ pt situatia mea... Vreau sa achizitionez et. 2 dintr-o vila p+2, dezmembrata in 3 apartamente ... (vezi toată discuția)