avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... O alegere mai buna??
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

O alegere mai buna??

am 21 de ani, absolvent de liceu si al unui curs de barman. am o mostenire- o casa cu o supr de 200mp pe etaj si as dori sa stiu in ce pot ca PFA sa transform aceasta casa? :motel, pensiune, bar, disco, restaurant??? si ce se cere mai detaliat pentru fiecare?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: barbup , utilizator 16:06, 10 Ianuarie 2010
parerea mea e ca analiza ar fi de facut astfel : ce puteti dvs sa obtineti din acea casa cu costurile cele mai mici si potentiale venituri cit mai mari : motel, pensiune etc, fctie de zona, amplasament, vecinatati, obiective turistice etc
Si dupa aceea , functie de rezultatul analizei de mai sus sa va hotariti : pfa, sau poate o asociere cu alta firma/persoana intr-un SRL
Eu zic ca ar trebuie sa cautati sa inchiriati casa , sau sa intrati intr-o asociere in participatiune , si dupa ce strangeti ceva banuti sa va orientati spre un domeniu de activitate .

Mai depinde si de unde este amplasata acea casa , cum este compartimentata si in ce stare de functionare e , ce arhitectura are , etc .

Puteti sa o si vindeti daca luati un pret bun pe ea !
Deschide mai intii un bar, sa faci bani, sau un bar si o pensiune, vazi care merge mai bine.
barbup a scris:

Deschide mai intii un bar, sa faci bani, sau un bar si o pensiune, vazi care merge mai bine.

Oameni buni , aveti idee ce inseamna sa deschizi o pensiune ?
Stiti cata munca este ca sa deschizi o pensiune legala ?
Este greu dar nu imposibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Societatile comerciale si dreptul Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate crea o societate comerciala avand ca obiect de activitate, o activitate in domeniul dreptului sau cat mai apropiat de acesta?? (vezi toată discuția)