avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Transfer domeniu web
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Transfer domeniu web

Buna ziua, am o problema cu transferul unui domeniu .net la o alta firma, firma de la care am cumparat domeniul mi-a dat codul eep necesar procedurii de transfer dar nu vor sa imi dezactiveze protectia whois, si fara acest lucru nu poate avea loc transferul, le-am tot trimis tichete pentru suport dar nu vor sa imi dezactiveze aceasta protectie whois a domeniului, ei mi-au spus ca doar eu pot dezactiva aceasta protectie dar in panoul de de administrare a domeniului nu exista aceasta optiune, le-am spus acest lucru ca nu exista si sa imi spuna ei cum fac asta in caz ca nu o gasesc eu (desi am ceva experienta in acest domeniu) si priemesc intr-una acelasi raspuns din partea lor ca "Raspunsul a fost clar"

Exista vreo cale legala sa ii determin sa imi dezactiveze aceasta protectie ? imi este si frica sa nu imi inchida contul de client si sa imi taie accesul la domeniul, in acest caz voi avea mari pierderi financiare.

multumesc.

Alte discuții în legătură

Protectie identitate doar contra cost bizman bizman Detin un domeniu de internet inregistrat la o firma din Romania. La prelungirea pe un an am avut surpriza sa mi se faca factura proforma in care am avut ... (vezi toată discuția)
Reclamatie catre operator telefonie mobila blackshaddow blackshaddow Pe data de 15 dec 2011 am incheiat un contrat/abonament la o firma de telefonie mobila. in acest abonament am 2 optiuni d einternet incluse.Acest trafic ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)