avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce program de contabilitate imi recomandati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce program de contabilitate imi recomandati?

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. As dori sa cumpar un program bun de contabilitate care sa poata sa faca transferul de date intre punctele de lucru. Ce program poate face asta in afara de BMI Expert?

Va multumesc
Synchron

[ link extern ] /
Si cat ar costa?

Bmi expert vad ca are niste preturi destul de acceptabile
[ link extern ] /
:D
mai puteti incerca
[ link extern ] /
e un program bun si de contabilitate ,contabilitate primara si salarii
Ciel V7, acelasi stoc mai multe puncte de lucru legate intre ele printr-o retea VPN, descarcarea de gestiune se face rapid si corect.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de contabilitate MarianDavid MarianDavid Care este cel mai bun program de contabilitate si de unde pot sa il procur? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reglare stoc PETRU_C-S PETRU_C-S Buna ziua! V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema. In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), ... (vezi toată discuția)
Reglare descarcare stoc claudiu_petru claudiu_petru Buna seara! V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema. In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), ... (vezi toată discuția)