avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reglare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reglare stoc

Buna ziua!
V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema.
In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), iesirile din gestiune se fac prin metoda FIFO. Astfel, de exemplu, in cazul unui retur la furnizor, marfurile sunt scazute FIFO in programul de gestiune al magazinului, iar in contabilitate factura de retur se inregistreaza la preturi de achizitie furnizor. In ce mod se poate regla valoarea stocului, avand in vedere faptul ca apar diferente, deoarece la magazin se scad FIFO , iar in contabilitate la pretul specificat de furnizor pe factura de retur?.Mai exact, ce nota contabila trebuie intocmita?
Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar, dar sper sa se gaseasca cineva care sa ma poata ajuta. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reglare descarcare stoc claudiu_petru claudiu_petru Buna seara! V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema. In programul de gestiune de la magazin (vanzare cu amanuntul), ... (vezi toată discuția)
Reglare stoc ioana b ioana b am nevoie urgent de un raspuns. cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate folosire fise magazie? cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la ... (vezi toată discuția)