avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită procedura de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

procedura de executare silita

pana acum aproximativ 10 luni de zile aveam o rata fixa la banca de 110 lei lunar , ulterior a crescut la 180 si am fost sa discut cu oficiali banci care mi-au zis ca nu stiu ce s-a schimbat si deacea a crescut ( eu la inceput am vb cu dumnealor si m-au asigurat ca este rata fixa si asa am si semnat ) , eu le-am zis ca nu acept suma si vreau sa reziliez contractul mai ales ca mai aveam de plata vreo 2800 lei raspunsul loc nu a incetat sa vina si am ramas surpins sa vad ca nu pot sa rezilez contractul ca am de platit nu stiu ce comisioane etc etc . ok eu nu am mai platit nici o rata in speranta ca acestia vor rezilia contractul si am sa platesc toata suma . ei au madatat o firma de recuperare care ma bate la cap cu rata lunara , i-am rugat sa rezilieze contractul si am sa platesc si ei imi zic ca obligatia mea de plata este lunara . deci dupa 10 luni de zile ei nu au reziliat contractul si tot ma someaza pe ratele lunare si cu dobanda adaugata . acum cateva zile imi trimit o somatie in care ma ameninta ca ma vor executa silit simultan prin proprire 50 % din salariu ( specific ca mai am un credit de 300 lei pe care il achit lunar ) , executare mobiliara si imobiliara bazandu-se pe legea 93/2009 art 52 si art 371 codul de procedura civila . intrebarea mea este care e procedura de executare in acest caz nu imi reziliaza contractul mai intai , bun si recupereaza ratele acestea dupaia iar alta procedura sa recupereze si ratele viitoare ? pe mine ma intereseaza sa rezilieze contractul si sa platesc suma datorata nu dobanzile si comisioanele lor colosale
Cel mai recent răspuns: edymanuel2000 , utilizator 23:08, 15 Ianuarie 2013
Recuperarea debitului prin executarea silita are loc prin achitarea tuturor obligatiilor dvs conform clauze asumate contractual
adica trebuie sa rezilieze contractul si sa platesc intreg soldul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefon Independent_dnny Independent_dnny Buna ziua! Am si eu o problema si am nevoie de un raspuns. Am avut un abonament la Cmte, actuala Telekm. Nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc din cauza ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract credit nevoie personale dutu_claudiu dutu_claudiu Buna ziua, Am facut un credit de nevoi personale in 2007, dupa care fiind un bun platnic ni s-a propus sa facem refinantare in baza adeverintei de salariu. ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca nu mai platesc creditul la banca? daniel71sto daniel71sto Buna seara! Am contractat un credit de nevoi personale in urma cu 3 ani, la momentul respectiv am solicitat rambursarea creditului in 48 de luni si nu s-a ... (vezi toată discuția)