pana acum aproximativ 10 luni de zile aveam o rata fixa la banca de 110 lei lunar , ulterior a crescut la 180 si am fost sa discut cu oficiali banci care mi-au zis ca nu stiu ce s-a schimbat si deacea a crescut ( eu la inceput am vb cu dumnealor si m-au asigurat ca este rata fixa si asa am si semnat ) , eu le-am zis ca nu acept suma si vreau sa reziliez contractul mai ales ca mai aveam de plata vreo 2800 lei raspunsul loc nu a incetat sa vina si am ramas surpins sa vad ca nu pot sa rezilez contractul ca am de platit nu stiu ce comisioane etc etc . ok eu nu am mai platit nici o rata in speranta ca acestia vor rezilia contractul si am sa platesc toata suma . ei au madatat o firma de recuperare care ma bate la cap cu rata lunara , i-am rugat sa rezilieze contractul si am sa platesc si ei imi zic ca obligatia mea de plata este lunara . deci dupa 10 luni de zile ei nu au reziliat contractul si tot ma someaza pe ratele lunare si cu dobanda adaugata . acum cateva zile imi trimit o somatie in care ma ameninta ca ma vor executa silit simultan prin proprire 50 % din salariu ( specific ca mai am un credit de 300 lei pe care il achit lunar ) , executare mobiliara si imobiliara bazandu-se pe legea 93/2009 art 52 si art 371 codul de procedura civila . intrebarea mea este care e procedura de executare in acest caz nu imi reziliaza contractul mai intai , bun si recupereaza ratele acestea dupaia iar alta procedura sa recupereze si ratele viitoare ? pe mine ma intereseaza sa rezilieze contractul si sa platesc suma datorata nu dobanzile si comisioanele lor colosale