avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

daca am un salariu de 720 brut si am 20 de zile concediu medical(zile lucratoare), citi bani ar trebui sa primesc?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 10:00, 15 Ianuarie 2013
Depinde de codul de indemnizatie al concediului medical si de venitul brut obtinut in ultimele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical,plata myhaela39 myhaela39 buna ziua,imi puteti spune la un salariu de 720 lei brut,avand aceleasi drepturi banesti in ultimele 12 luni,cati bani imi revin pt 2 luni de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Baza calcul medical Vioreld Vioreld buna ziua. care este baza de calcul la un medical pe o luna in care avem: salariul tarifar 720 lei; zile lucratoare 20; lucrate 9; concediu fara plata: 11; ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru concediul medical Christina16 Christina16 Buna ziua! M-ar ajuta tare mult daca mi-ati spune ce salariu urmeaza sa primesc pe perioada concediului medical. Mentionez urmatoarele: sunt angajata firmei ... (vezi toată discuția)