avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobîndire titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobîndire titlu proprietate

Cum trebuie să procedez pentru a obţine un titlu de proprietate pe un teren intravilan (curţi + arabil), situat în jud. Tulcea, teren pe care îl deţinea tatăl meu, decedat în 2002. Pentru terenul respectiv deţin o adeverinţă din 1940, eliberată după deportarea tatălui meu din Bulgaria (el s-a născut în Doimuşlar, Bulgaria, în 1934). Tot atunci a mai primit şi o suprafaţă de teren extravilan pentru care s-a emis titlu de proprietate şi am putut face succesiunea.
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Succesiune si tp incomplet marianalincan marianalincan Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a ... (vezi toată discuția)
Cum pot cumpara terenul bunicului ala_ala05 ala_ala05 buna ziua! bunicului meu i s-a emis in anul 1994 titlu de proprietate, mentionez ca este numai numele lui trecut pe titlu si nu este ca mostenitor, ci pur si ... (vezi toată discuția)