avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua,

Doresc sa imi recuperez banii dati pe prima inmatriculare si apelez la ajutorul dumneavoastra. In acest sens sunt interesat de toate actele necesare si de fiecare pas pe care trebuie sa il fac in ordine cronologica si fiecare act de unde il iau si unde il duc.

Va multumesc anticipat si va doresc succes.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:38, 15 Ianuarie 2013
daca ati platit prima taxa dupa 9.01.2012, sansele dvs sunte mici pt a recupera banii. Daca ati platit inainte, cu conditia sa mai aveti actele originale, sansele dvs sunt de 100%.

va trebuie, intai, facuta o procedura prealabila cu AFP, o adresa prin care sa cereti sa vi se restituie banii. Dupa ce va vor refuza, sau daca trece o luna din momentul in care a ajuns la ei cererea, puteti sa va adresati instantei, cu cate doua copii din : actiune, contractul de vanzare - cumparare din UE, talonul din UE, eventual talonul temporar (asa numitul brief in Germania), contractul de vanzare - cumparare din Romania, chitanta si decizia AFP, talonul si certificatul de la RAR din Romania. Tot ce e strain trebuie tradus si legalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)