avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... restituire placute inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

restituire placute inmatriculare

Buna ziua mi au fost ridicate placutele de inmatriculare in lipsa de asigurare ,imediat la cateva zile am fost la politie pentru a face dovada asigurari valabile,(acte primite prin email, tin sa mentionez masina este de anglia si asigurarea am facut o online ) surpriza domnii politisti nu au vrut sa imi restitue placutele de inmatriculare mi au cerut extras de cont pentru a verifica ca, am platit asigurarea (zic ei). acum intrebarea mea este si va rog daca pute ti sa imi raspunde ti .Daca eu am toate actele valabile itp,asigurare etc. de ce i mi retin incontinuare placutele fara a verifica daca asigurarea este sau nu valabila . ma simt neindreptatit si cred ca se fac abuzuri prin chestia asta . va multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 16:15, 15 Ianuarie 2013
Nu stiun sa va raspund la intrebare,dar aveti mare grija ca politia romana se misca foarte repede,in cazul in care nu rezolvati problema cat mai repede cu putinta,placutele se vor trimite in tara de unde provin,recuperarea lor putandu-se face doar in acea tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Talon + placute de inmatriculare retinute Dexter11 Dexter11 Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu [b]Talonul[/b] si [b]Placutele de inmatriculare[/b] a unei masini inmatriculate in [b]Anglia[/b]. Deci, ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)