avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... transfer concediul crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

transfer concediul crestere copil

dar daca optez pentru doi ani ccc si ma intorc mai repede,poate intra tatal in ccc?in acest caz mai primesc stimulentul pana la doi ani?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:23, 15 Ianuarie 2013
Stimulentul se acorda daca va intoarceti la munca dupa 1 an . Daca tatal continua CCC pana la 2 ani veti primi doar indemnizatia.
1. Tatal poate intra oricand in CCC pentru cel putin o luna.

2. Daca ati optat pentru CCC pana la 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie numai daca reluati activitatea dupa ce a implinit copilul 1 an.

3. Nu se poate ca in acelasi timp tatal sa fie in CCC si dvs. sa beneficiati de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, In situatia in care voi naste in decembrie iar contractul meu este pe o perioada determinata pana in 01.03.2015 pot opta pentru o perioada de 1 an ... (vezi toată discuția)