avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... extras de carte funciara pt vanzare imobil - ce date ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

extras de carte funciara pt vanzare imobil - ce date sunt trecute in aceasta?

ce informatii sunt trecute in extrasul de carte funciara? apare si faptul ca exista sediul social al unei firme la adresa imobilului pe care vreau sa il achizionez?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 20:02, 15 Ianuarie 2013
extrasul de carte funciara se refera la un singur imobil, acela pentru care este deschisa cartea funciara respectiva. faptul ca la o adresa functioneaza mai multe institutii sau locuiesc mai multe persoane nu este mentionat in extras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl Anndra10 Anndra10 Buna ziua, am si eu o problema insa nu i-am dat de cap si persoanele pe care le-am intrebat nu m-au ajutat foarte mult, asa ca sper sa gasesc ajutor aici. Am ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara solkitt solkitt Doresc sa vand un imobil proprietate proprie, cumparatorii folosind credit bancar. Am facut pentru acest imobil 3 acte de inchiriere, unul cu o persoana ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)