avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant car
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant car

buna seara! va rog sa ma lamuriti in cazul in care girezi pe cineva la car si acesta decedeaza cine trebuie sa plateasca datoria sau girantul sau cel care este mostenitor va !multumesc! anticipat!

Alte discuții în legătură

Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)
Giranti executati silit fara executarea silita a titularului creditului ContSters471031 ContSters471031 Buna ziua, Acum 5 ani am fost de acord sa girez impreuna cu alti doi colegi de serviciu, un imprumut de la Casa de Ajutor Reciproc a institutiei unde lucram ... (vezi toată discuția)
Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)