avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua eu sunt debitoare într-un car la care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua eu sunt debitoare într-un car la care achit din salar ...

Bună ziua eu sunt debitoare într-un car la care achit din salar prin poprire puțin pt ca nu kmk permite mai.mult mama mea era giranta dar a decedat acum 4 ani acum ei amenință că vor popri pe sia tatălui meu ca moștenitor din partea mamei ea fiind garanta
As dori sa știu dpctvdr legal unde găsesc acest lucru specificat?mostenitorii sunt obligați sa plătească și dc persoana decedatta era garanta?girantul nu rasp în timpul vieții ot creditul girat?mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ANNnaC , utilizator 06:37, 12 Martie 2025
Da, moștenitorii sunt obligați să plătească, DAR NUMAI sin ce au moștenit de la debitoarea decedată.
Moștenitorii nu sunt obligați sa platească debitele din buzunarul lor.
nu, eronat, mama nu era datoare, era girant si garantia era personala. Deci nu are cum sa popreasca pensia tatalui.
Mulțumesc de răspunsuri.astept sa bd dc.primesc somație de la executor sa pot vb cu el dc vor merge.mai departe voi face contestație la executare sper sa nu se atingă de pensia tatălui asta ar unsemna ca oricine din familie pt o datorie a hnei rude poate fi tras la răspundere și sa plătească

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)
Girant decedat, poprire pe pensie ?! norim norim buna ziua, soacra mea a fost girant ( a decedat acum 2 ani ) la o persoana care nu si-a mai platit ratetele. Acum a venit o hotarare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Girant ella2010 ella2010 acum cinci ani am girat pe cineva la o banca . nu am proprietati pe numele meu sunt pensionara ce se intimpla daca persoana nu-si achita creditul? se ... (vezi toată discuția)