avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Sunt insarcinata, iar veniturile mele se impart in 2, adica am carte de munca plus drepturi de autor (egale in fiecare luna). La calculul indemnizatiei de crestere a copilului mi se vor lua in calcul ambele venituri? Dar la concediul pre si post natal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:29, 16 Ianuarie 2013
La calculul indemnizatiei pentru CCC se iau in considerare ambele venituri realizate.
Multumesc! Dar la concediul pre si post natal se iau in considerare ambele?
1. Veniturile din drepturi de autor se iau in calculul indemnizatiei pentru concediul de maternitate (pre si postnatal) daca vi s-a retinut contributia de 0,85% pentru concedii si indemnizatii.

2. In aceasta situatie indemnizatia va fi platita de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate unde veti prezenta o copie dupa certificatele medicale cu semnatura si parafa medicului care le-a emis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pre si post natal (126 zile) cand avem si venituri extra-salariale, ca persoana fizica gaby_carey gaby_carey Anterior celor 6 luni raportate la luna in care voi intra in pre si postnatal (luate toate 126 zile odata in sept 2014 - dupa nastere), am avut pe langa ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal gabi1983 gabi1983 lucrez la o firma cu carte de munca norma intreaga si la o fundatie cu jumatate de norma si cu carte de munca;trebuie sa imi iau in ambele parti concediu ... (vezi toată discuția)