avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare din partea Executorului Judecatoresc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare din partea Executorului Judecatoresc.

nimeni???
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
dady_2122, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 15 Ianuarie 2013
Puneti in executare acea hotarare prin care trebuie sa va restituie acea suma.
Dvs. trebuie sa restituiti suma cheltuita de asociatie cu notificarea, dar asa cum ati fost sfatuit mai sus, incercati recuperarea sumei care v-a fost recunoscuta in instanta.
parerea mea, n-o platiti...ca sa fiti obligat sa platiti ceva trebuie sa fie un titlu executoriu. devreme ce ati achitat executorului ar fi trebuit sa achitati cu cheltuieli de judecata cu tot, daca acestea ar fi existat...(nu puteti refuza sa va achitati datoriile la intretinere pe astfel de motive...daca n-ati ajuns la vreo intelegere de compensare, etc..)
cat despre suma ce v-o datoreaza asociatia, trebuie sa faceti o actiune in instanta pentru a-i obliga sa v-o restituie, daca acestia nu vor amiabil.
Ok. Cred ca nu m-am facut inteles. Am primit o notificare de la un executor Judecatoresc " prieten" cu Presedintele asoc. prin care ma anunta ca am de platit intretinerea restanta ( nu stiu de ce de la executor) . Mi-am calcat pe inima si m-am dus la asoc. de propr. si am platit restanta. Acum la lista de la intretinere apare o suma de 37.20 ron insemnand notificarea executorului. Intrebarea este: trebuie sa o platesc eu ? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
dady_2122, utilizator
Dvs va revine obligatia sa achitati total restanta + cheltuieli de executare,respectiv suma precizata in somatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încãlcarea unui ordin judecãtoresc CiprianBirtea CiprianBirtea Am fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari, a câştigat asociaţia, iar în hotărârea judecătorească scrie că trebuie să achit 22.119 RON, ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere si sumele afisate eronat la avizier ssvyxx ssvyxx Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pentru care nu s-a platit foarte multa vreme intretinerea (~3ani) si s-a ajuns la suma afisata la avizier de ... (vezi toată discuția)
Notificare datorie mai veche de 3 ani suc_de_pere suc_de_pere Buna ziua. As dori sa stiu in ce fel pot sa notific asociatia de proprietari asupra unei datorii mai vechi de 3 ani, asupra careia am o sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)