avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Nume cabinet mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Nume cabinet mediator

Ce fel de titulaturi poti pune pentru functionarea unui cabinet de mediere?
De exemplu am vazut undeva denumirea de "Cabinet de mediere si arbitraj" sau "Cabinet de mediere vasile Poparlan".
Ce alte denumiri mai pot fi?
Sau trebuiesc indeplinite anumite conditii pentru a purta o anumita titulatura?
Cel mai recent răspuns: ContSters274841 , utilizator 19:05, 17 Ianuarie 2013
Dacă alegeţi ca formă de exercitare a profesiei biroul individual de mediator, denumirea va cuprinde numele dvs. , urmată de sintagma ,,birou de mediator,, .De ex: Onea Ion- birou de mediator.
Pentru ONEA 21: Va recomand daca sunteti mediator sa cititi toata legislatia in domeniu(mai ales ca nu este multa) pe care o gasiti grupata la capitolul Legislatie de pe pagina Consiliului de mediere, adica cmediere.ro. Veti gasi multe informatii cu privire la mai multe aspecte pe care le veti intalni in profesia d-voastra.
Mediatorii isi pot desfasura activitatea in cadrul unei societati civile profesionale, in cadrul unui birou in care pot functiona unul sau mai multi mediatori asociati, cu personalul auxiliar corespunzator sau in cadrul unei organizatii neguvernamentale, cu respectarea conditiilor prevazute de lege.
Ca exemplu, avand ca sursa Hot. 5/2007 a CdM: Mihai Popescu - Birou de mediator; Popescu, Ionescu si asociatii - Societate civila de mediatori; Mihai Popescu, Dan Ionescu - Birou de mediatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere, profesia de mediator Dani@ Dani@ In ce conditii pot deveni mediator?Care sunt etapele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea deschide un cabinet de mediere?Este necesar ... (vezi toată discuția)
Medierea si functionarii publici LazarGheorghe LazarGheorghe Profesia de mediator este o profesie liberala care desfasoara activitati intr-o societate privata ? Calitatea de functionar public cu statut special este ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet mediere! andreeagherasim andreeagherasim Care sunt pasii de deschidere a unui cabinet de mediator, bineinteles dupa absolvirea cursului si cat te costa sa deschizi un astfel de cabinet? (vezi toată discuția)