avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE INCHIRIERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE INCHIRIERE

La un contract de inchiriere dintre o pers. fizica si o SC se plateste sanatatea.
Persona fizica care a incheiat contractul este salariat.
Cel mai recent răspuns: GABI2011 , utilizator 11:10, 16 Ianuarie 2013
contractul de inchiriere nu are nici o legatura cu contributiile (CAS, CASS, somaj) care se platesc in cazul contractelor de munca
nu am pus inrebarea corect, la contractele de inchiriere se plateste sanatatea .
GABI2011 a scris:

nu am pus inrebarea corect, la contractele de inchiriere se plateste sanatatea .

la veniturile din chirii se plateste sanatatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie noa.brigi noa.brigi Este adevarat ca se plateste din luna august C.A.S, SOMAJ SI CASS dupa chirie? Daca chiriasul este cetatean strain, cum sa plateasca asa ceva? Varog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Conventie civila carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. S-a incheiat o conventie civila cu o institutie tip C.A.R- pensionari. Ce contributii trebuiesc oprite pe ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca platesc la sanatate? cristache paula cristache paula Buna ziua am si eu unele nelamuriri va rog ajutati-ma: -sotul meu are o intreprindere individuala unde este administrator dar nu are un salariu,ii se opreste ... (vezi toată discuția)