avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chirie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chirie

Este adevarat ca se plateste din luna august C.A.S, SOMAJ SI CASS dupa chirie?
Daca chiriasul este cetatean strain, cum sa plateasca asa ceva?
Varog sa-mi raspundeti?
Va multumesc anticipat!
care este legatura intre CAS, SONAJ si plata chiriei...daca aveti declarat incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica sau juridica platiti impozitul aferent venitului realizat.
Nu este adevarat.
OUG 58/2010 prevede plata acestor contributii pentru veniturile de natura profesionala asa cum auu fost ele definite.
Chiriile nu sunt venituri de natura profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare, contributii, obligatii declarative, oug 58/2010 si hg 791/2010 pentru veniturile din mai mult de 5 contracte de inchiriere/subinchiriere Alexandru Suteu Alexandru Suteu Referitor la calificarea veniturilor in categoria veniturilor din activitati indpendente pentru mai mult de 5 contracte inchiriere/subinchirire ... (OANAF ... (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 ionitadaniela ionitadaniela o persoana care obtine venituri din cedare folosinta teren(arenda) trebuie sa declare si plateasca contributii cas, somaj si cass conform oug 58/2010? (vezi toată discuția)
Plati pt pfa conf noului cod fiscal, care e angajat sibianul80 sibianul80 Buna ziua. Nici mie nu mi-e clar cat si ce am de platit. Sunt angajat la o societate cu norma intreaga. Pe langa asta am un PFA de prestari servicii pt ... (vezi toată discuția)