Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc niste raspunsuri.
1.Daca iau un spatiu in chirie, pot deschide firma pe acel spatiu,dar si barul sa functioneze acolo?
2.Ce autorizatii sunt necesare, eventual niste pasi care trebuie urmati in ordinea succesuinii lor, chiar si niste preturi pentru fiecare din ele.
Va multumesc mult!!
Da, puteti face si sediul social acolo, cu conditia ca cel care va inchiriaza spatiul sa fie de acord cu asa ceva.
Autorizatiile de functionare le luati de la registrul comertului odata cu infiintarea societatii.
Va multumesc. Acest acord trebuie sa fie unul scris?? Dumneavoastra cum ma sfatuiti?Sau cum e mai usor din punct de vedere ala ctelor?Sa am sediul acolo, adica la punctul de lucru..nu?
Autorizatiile se iau de la sediu?nu am nevoie de tot felu de autorizatii de la primarie, dsv,pompieri, etc??
Evident ca trebuie sa fie unul scris, registrul comertului de unde sa ghiceasca ca proprietarul este de acord sa va stabiliti acolo sediul social. Si exista si sediu social cu activitate, fara sa mai fie nevoie sa va mai infiintati punct de lucru, ca atare autorizatiile le luati la sediul social. Autorizatiile de la primarie, etc. se iau dupa ce terminati cu registrul comertului.