avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

unde se poate face sesizare in afara primariei , pentru o constructie facuta fara autorizatie?
Cel mai recent răspuns: kiko33 , utilizator 11:10, 20 Ianuarie 2013
la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Da acolo . Eu am facut si la primarie si la I.S.C. ....degeaba . Prima data cereti peste tot pe unde credeti sa va prezinte autorizatile de constructie pe terenul respectiv . Dupa ce va vor raspunde ca nu exista planuri , autorizatii etc , atunci sesizati ca este ceva construit ilegal . Va va plimba pe strazi de va saturati veti vedea . Incercati sa o luati ''de la celalat capat'' ca sa - i incurcati putin ...este greu cu astia !
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
VOVA6, utilizator
Eu am sesizat Inspectoratul de Stat in Constructii. Au verificat si am primit o adresa in care imi aduc la cunostinta acest aspect, precum si faptul ca li s-a pus in vedere sa demoleze constructia.
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici sa sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
kiko33 a scris:

am facut o constructie fara autorizatie si am sesizari ce mi se poate intampla?

Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Au demolat ?

Alte discuții în legătură

Am fost adoptat de bunica mea- ce drepturi am ? marian_26 marian_26 daca am fost adoptat de bunica mea si eu am 27 de am ce benefici mai am dupa decesul adoptatorului (bunica mea)? de pensie de urmas mai beneficiez dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine restituirea onorariului? LORINTZ LORINTZ mai pot recupera banii dela avocatul meu,dati inca de la inceput pt inceperea succesiunii?nu sunt multumita..ce pot face?as dori un alt avocat..ce-i de facut? (vezi toată discuția)
Cum se poate ataca o decizie definitiva tibi_ciacaru tibi_ciacaru Cum se poate ataca o decizie definitiva data de un Curtea de apel militara? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)