avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine restituirea onorariului?

mai pot recupera banii dela avocatul meu,dati inca de la inceput pt inceperea succesiunii?nu sunt multumita..ce pot face?as dori un alt avocat..ce-i de facut?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:29, 24 Septembrie 2012
partial. cerere de restituire (amiabila) la avocat. Daca nu, cere la barou,in care va descrieti si justificati cererea
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei, aveti posibilitatea sa folositi optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
LORINTZ a scris:

daca avocatul mi-a bagat dosarul pt succesiune,platindu-i absolut totul,il mai pot chimba?luindu-mi alt avocat?cum sa procedez?nu s-a facut nimic pana acum,doar ce l-a bagat,daca l-a bagat dupa multe insistente...mi-a spus ca l-a bagat de cand i-am dat banii ,dar am verificat si dosarul nu era inregistat..astazi am intalnire cu el,si a spus ca totul o sa fie in ordine..daca a apucat de l-a inregistrat,pot totusi sa-l schimb?sa-mi recuperez banii si sa iau pe altcineva?cum sa procedez?

BicovStefan a scris:

Puteti sa va schimbati oricand avocatul.

LORINTZ a scris:

chiar daca i-am dat toti banii?

LORINTZ a scris:

buna seara...am si eu o intrebare, daca am introdus dosarul pt succesiune la judecatorie,luand un avocat de care nu sunt multumit si care mi-a cerut o suma exagerata de la inceput,pretinzand ca nu incepe procedura pana nu platesc tot,AS PUTEA SA-MI RECAPAT BANII LUIIND ALT AVOCAT?cum sa procedez?

n53 a scris:

DA.Solicitați-i înapoierea onorariului având cu dvs. un martor (încercați și o posibilă înregistrare pe telefon).Dacă refuza înapoierea : a) faceți-i cunoscut că-l veți chema în judecată ; b) depuneți imediat după refuz o Plângere la Decanul Baroului local ; c) depuneți-i pe adresa cabinetului o Notificare cu somație.

Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat suspendat george86 george86 As dori sa stiu daca stie cineva daca un avocat suspendat pentru neplata cotelor trebuie sa achite si pe durata suspendari cotele catre barou,sau unde pot ... (vezi toată discuția)
Mostenire-modificari aduse imobilului bun succesoral sultanescuflorin sultanescuflorin buna ziua.dupa decesul tatalui meu am facut succesiunea mie si fratelui meu revenindu-ne cate 12.5% si mamei noastre 75%.intre timp mama a decedat.noi nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)