daca avocatul mi-a bagat dosarul pt succesiune,platindu-i absolut totul,il mai pot chimba?luindu-mi alt avocat?cum sa procedez?nu s-a facut nimic pana acum,doar ce l-a bagat,daca l-a bagat dupa multe insistente...mi-a spus ca l-a bagat de cand i-am dat banii ,dar am verificat si dosarul nu era inregistat..astazi am intalnire cu el,si a spus ca totul o sa fie in ordine..daca a apucat de l-a inregistrat,pot totusi sa-l schimb?sa-mi recuperez banii si sa iau pe altcineva?cum sa procedez?
Puteti sa va schimbati oricand avocatul.
chiar daca i-am dat toti banii?
buna seara...am si eu o intrebare, daca am introdus dosarul pt succesiune la judecatorie,luand un avocat de care nu sunt multumit si care mi-a cerut o suma exagerata de la inceput,pretinzand ca nu incepe procedura pana nu platesc tot,AS PUTEA SA-MI RECAPAT BANII LUIIND ALT AVOCAT?cum sa procedez?
DA.Solicitați-i înapoierea onorariului având cu dvs. un martor (încercați și o posibilă înregistrare pe telefon).Dacă refuza înapoierea : a) faceți-i cunoscut că-l veți chema în judecată ; b) depuneți imediat după refuz o Plângere la Decanul Baroului local ; c) depuneți-i pe adresa cabinetului o Notificare cu somație.
~ final discuție ~