avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!Am primit astazi o instiintare cum ca voi fi executat silit pentru neplata unei amenzi si a despagubiri catre CNADNR,motivul fiind ca in luna mai 2011 am circulat fara rovignieta.mentionez ca nu am semnat vreun proces verbal ,proba fiind pe camera ceva si nu am luat la cunostinta despre aceasta pana acum.Nu ar fi normal sa beneficiez de plata amenzii pe jumatate in 48 de ore si sa nu platesc taxe de executare?cum pot beneficia de acestea dupa aproape 2 ani cand ma trezesc cu executarea ?a avut loc un proces la judecatorie dar nici aici nu am fost citat(am verificat acum pe portaljust.ro).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:25, 17 Ianuarie 2013
Ce fel de proces, ce scrie pe portal ?
Puteti contesta executarea.
procesul este civil intre mine si CNADNR si sentinta este incuviintare executare silita
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
nelu1976, utilizator
Cererea de incuviintare excutare silita se judeca fara citarea partilor.
De la primirea somatiei aveti termen 15 zile in care puteti contesta executarea la instanta de executare ( tot la judecatoria care a incuviintat cererea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr zoica8 zoica8 Buna seara . Am o problema si as dori sa ma lamureasca cineva. Indata de18.09.2011. am circulat pe DN 2A fara rovinieta. Am platit amenda chiar in mai ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire ct) amenda rovinieta cnadnr cristiangruiu cristiangruiu Buna ziua am si eu o intrebare la care as dori un raspuns de la cineva care este in tema: ma gasesc in situatia urmatoare si nu stiu cum sa actionez... Am ... (vezi toată discuția)