avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cartea funciara

Buna seara . unde se afla cartea funciara pentru a putea cere copie a unei schite pentru un teren? va multumesc
Cel mai recent răspuns: shiba , utilizator 21:57, 9 Februarie 2009
Cartile funciare se gasesc la Biroul de Carte funciara din circumscriptia unde sunteti arondat, depinde unde locuiti.In fiecare judej exista un Oficiu de Cadastru si Publicitate Imobiliara care are unul sau mai multe Birouri de Carte funciara, in resedinta de judet, in orasele mai importante din judet. Dupa ce va lamuriti de ce Birou apartineti trebuie sa stiti numarul de Carte funciara si nr. top al terenului si apoi sa cautati harta topografica respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oficiul de cadastru george88 george88 Buna seara.As vrea sa stiu unde se gaseste oficiu de cadastru? Fiecare primarie are un astfel de oficiu(se gaseste la biroul agentului agricol),sau este unul ... (vezi toată discuția)
Întăbulare - de ce este nevoie de o măsurare repetată a terenului Ruzena Ruzena Vă rog dacă se poate să ajutați să înțeleg următoarea situație: Mama a decedat in 2006, suntem 2 moștenitori ai casei și terenului. Mama ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)