avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aceeasi firma, doua magazine online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aceeasi firma, doua magazine online

Buna seara,

As dori sa stiu daca este legal posibil ca o singura firma sa administreze doua magazine online cu aceeasi gama de produse, insa preturi putin diferite.
Ideea este sa atraga clientii prin diverse oferte oferite de catre unul din cele doua magazine si astfel sa se creeze o concurenta in cadrul aceleiasi firme.

PS: M-am gandit sa infiintez o firma si sa angajez doua persoane diferite care sa se ocupe de marketing etc., pentru a crea un fel de concurs, iar dupa o perioada stabilita de timp, sa ramana magazinul cu cele mai bune prestatii.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 00:18, 17 Ianuarie 2013
Nu am intalnit reglementari care v-ar pune pune vreo piedica sa faceti acest lucru.
Va multumesc pentru raspunsul rapid.

Ma gandeam nu cumva sa existe vreo lege pentru concurenta neloiala sau ceva de genul asta...
Daca Dvs. nu ati intalnit, aproape sigur nu exista o lege in privinta aceasta.

Va multumesc inca odata si o saptamana cat mai placuta!
Ar fi culmea sa faceti concurenta neloiala pe magazinele patronate de aceeasi societate! Daca desfasurati un comert onest nu trebuie sa va faceti griji. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Magazin online fara acte - ce riscuri exista ? ora12fix ora12fix Buna , de curand mi sa ivit posibilitatea unei mici afaceri daca pot spune asa . Am cumparat 50 de ceasuri , diferite modele . Dupa cum am observat de la ... (vezi toată discuția)
Fixarea preturilor de vanzare adrian199 adrian199 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: comerciantul C1 discuta cu furnizorul F care sunt preturile de vanzare la raft la comerciantul C2, pentru produsele livrate ... (vezi toată discuția)