avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Informatii acte auto cumparat din Franta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Informatii acte auto cumparat din Franta

Buna ziua , am si eu o nelamurire , daca puteti sa ma ajutati , un prieten a cumparat din Franta o masina , de la un parc auto care este persoana juridica. In brieful masinii este trecut la proprietar o persoana fizica. Parcul auto i-a dat , pe langa brief un contract de vanzare cumparare (intre parc si el ) + o factura proforma , fara numar , pe care scrie suma cu toate taxele incluse + ceva de genul ,, aplicare TVA asupra marjei conform directivei 7 UE ". Este ok tranzactia din punt de vedere al actelor ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian_BM , utilizator 18:42, 17 Ianuarie 2013
da, este ok, s-a platit tva doar asupra marjei de profit a parcului auto, ceea ce este foarte avantajos pentru o persoana fizica.
multumesc pt raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura auto cu tva 0 ? Adrian_BM Adrian_BM Buna , vreau sa cumpar o masina adusa din Franta. In brief este persoana fizica , dar masina o vinde un parc auto. Parcul auto a vandut-o la o alta persoana ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar auto sh persoană fizică Marian5991 Marian5991 Bună ziua! Pe Site-ul „europa.eu” scrie foarte clar că în calitate de Persoană Fizică la cumpărarea unui autoturism SH din altă țară a Uniunii ... (vezi toată discuția)