avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura auto cu TVA 0 ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura auto cu TVA 0 ?

Buna , vreau sa cumpar o masina adusa din Franta. In brief este persoana fizica , dar masina o vinde un parc auto. Parcul auto a vandut-o la o alta persoana fizica de la care urmeaza sa o cumpar eu . care sunt tot persoana fizica. Parcul a emis un contract de vanzare cumparare si o factura in care la pret scrie TVA = 0 Euro . Pe factura mai scrie montant total TTC xxxx Euro din cate stiu eu suma TTC adica toate taxele incluse. E ok factura ? De ce scrie TVA 0 , apoi pretul total cu TVA inclus ? :sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2015
Adrian_BM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian_BM , utilizator 17:58, 18 Decembrie 2015
pe factura mai scrie TVA sur marge - Art 293B du CGI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii acte auto cumparat din franta Adrian_BM Adrian_BM Buna ziua , am si eu o nelamurire , daca puteti sa ma ajutati , un prieten a cumparat din Franta o masina , de la un parc auto care este persoana juridica. In ... (vezi toată discuția)
Abonament internet mari.a mari.a Buna ziua, Va cer ajutor in urmatoarea problema: am primit o factura de la un furnizor din Franta, care imi factureaza lunar, abonament internet, in ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)