avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Buna ziua.
Pot vinde o locuinta unde am sediul social al unei firme in activitate ? Sau trebuie schimbat sediul social in prealabil ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:44, 16 Ianuarie 2013
Locuinta puteti sa o vindeti, dar daca doriti sa pastrati sediul acolo trebuie sa aveti acordul noului proprietar. Sunt notari care solicita la vanzarea unui imobil sa se dea o declaratie ca la acea adresa nu figureaza niciun sediu de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea punctului de lucru a firmei fostului proprietar Andy30bsb Andy30bsb Am cumparat un apartament in care fostul proprietar si-a desfasurat activitatea - biroul de arhitectura- A trecut aproape un an de la vanzare cumparare si ... (vezi toată discuția)
Problema juridica ? gabi1953 gabi1953 Sunt propietarul unui apartament care este si sediul social al unei societati comerciale cu raspundere limitata detinuta de fiul meu . Firma nu mai are ... (vezi toată discuția)
Apartament cu sediu firma mariss29 mariss29 Voi cumpara un apartament in care este sediul firmei celui ce ne vinde apartamentul. In precontractul de vanzare am scris ca isi va muta sediul firmei pana la ... (vezi toată discuția)