avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto pe baza sentintei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto pe baza sentintei

buna seara, am cumparat un autoturism care a fost inmatriculat in luna mai 2012 pe baza unei sentinte definitive si irevocabile obtinuta la Tribunalul Bihor. Doresc sa o transcriu pe numele meu in acelasi judet. la servicul de inmatriculari am prezentat toate actele ,inclusiv sentinta, dar mi se cere o adeverinta de la finante din care sa reiasa ca administratia finantelor este de acord pe baza sentintei cu neplata taxei. Am fost la finante unde am aflat ca administratia finantelor nu are cum sa-mi dea o asemenea adeverinta din moment ce detinatorul autoturismului nu a avut de a face cu finantele pt a inmatricula autoturismul. In baza carei legi, ordonante sau hotarari imi cer cei de la serviciul inmatriculari aceasta adeverinta ? ce pot sa fac sau cum sa procedez ? multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare? ContSters236831 ContSters236831 buna seara, un prieten a castigat procesul deschis pentru inmatricularea auto fara plata taxei. S-a prezentat la politie cu sentinta si toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Cand pot inmatricula autoturismul? Brokeru22 Brokeru22 Am chemat in judecata serviciul inmatriculari solicitand obligarea autoturismului fara plata taxei de poluare. Instanta mi-a dat castig de cauza, si a dispus ... (vezi toată discuția)