avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare

buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? mentionez ca firma s-a inchis cand inca eram in concediu de crestere a copilului.multumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
mocanucostinel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 19 Ianuarie 2013
Ati primit decizia de incetare a c.i.m.? ... daca da, care este data incetarii raportului de munca si cu ce articol?
n-am primit nicio decizie!patronul m-a anuntat telefonic c-a inchis firma. Ce pot face in continuare? daca a trecut un an de la terminarea concediului mai pot beneficia de somaj?el a inchis firma cat inca eram in concediu de cresterea copilului. cu respect!
Luati legatura cu acesta si vedeti daca va poate da o decizie de incetare a raportului de munca ca urmare a incheiderii societatii .. daca nu aveti cum sa luati legatura cu acesta , va fi foarte greu sa beneficiati de somaj.
daca reusesc sa am aceasta decizie legea imi acorda ajutorul de somaj chiar daca am stat un an fara serviciu?? va multumesc! eu asta as vrea sa stiu daca mai am drept dupa un an de absenta.
Problema este un pic mai complexa ... pentru somaj va trebuie un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni .. astfel, pentru a sti exact cum sa procedati, dati-ne excat perioadele respective ... inainte si dupa CCC etc.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Beneficiere de indemnizatie de somaj. Budu88 Budu88 Buna ziua in situatia de mai jos se poate beneficia de somaj?? Angajata la privat intre timp salariata a intrat in concediu de crestere al copilului dupa ... (vezi toată discuția)
Cci Anasorina Anasorina Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil pana in data de 23decembrie2017, ulterior am aflat ca sunt din nou insarcinata si voi naste in martie-aprilie. ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)