avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere pt a doua casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere pt a doua casatorie

Buna ziua,

Avem o angajata, care se va casatori in curand. Noi putem acorda 5 zile libere platite, chiar daca asta va fi a doua casatorie a doamnei?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 17 Ianuarie 2013
Daca nu aveti o prevedere contrara in Regulamentul Intern sau in CCM privind faptul ca salariata este la a 2-a casatorie, parerea mea este ca va trebui sa le acordati...
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Da, este posibil acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite casatorie dupa noul cod al muncii 2011 Johndaniell Johndaniell am trimis cererea de concediu + copie dupa certificatul de casatorie, si am primit urmatorul raspuns : .. Dreptul la zile libere platite pentru casatorie ... (vezi toată discuția)
Zile libere casatorie cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Pentru cei care nu sunt la prima casatorie, se mai pot lua 5 zile libere pt oficierea cununiei civile? Va multumesc. O zi buna. (vezi toată discuția)
Am două întrebări: legislația română oferă 5 zile libere ... Herbert Amagdalinei Herbert Amagdalinei Am două întrebări: legislația română oferă 5 zile libere cand cineva se căsătorește... pot sa imi iau liber acele 5 zile exact la data căsătoriei ... (vezi toată discuția)