asi vrea sa va intreb un lucru ma aflu in situatie foarte delicata cu parinti mei mai bine spus cu familia mea.Mama mea ma dat afara din locuinta acum is aproape 11 ani.Pentru niste probleme de familie si mai multe alte chestii. Pana acum un an jumate traia acolo cu fratele meu si cu taicameu vitreg.De acum un an jumate s-a mutat in ungaria la nush ce barbat si garsoniera a dat-o in chirie.Valoarea garsonierei este undeva la 18500 de euro.Pot eu sa o dau in judecata pentru ca sa imi cer si eu dreptatea si dreptul din garsoniera? In cazul in care asi castiga si a trebui sa ma dezpagubeasca care ar fi suma cu care ar trebui sa ma dezpagubeasca pe mine ? Iar daca am proprire pentru un prejudiciu din trecut o x suma o sa se scada din suma castigata de mine in instanta ca dezpagubire ?
Multumesc frumos si astept raspunsurile voastre. :luck:
Cine este proprietar 100% pe casa? Mama? Sau alaturi de mama sunteti si cei 2 frati proprietari?
Daca bunul apartine in integralitate mamei, d-voastra nu aveti ce drepturi sa va cereti decat dupa decesul ei. Daca altfel stau lucrurile, detaliati situatia reala, adica cine sunt proprietarii casei?
Faptul ca aveti buletinul acolo nu va face proprietar. Cea mai buna varianta este sa uitati de judecata si sa incercati sa va impacati cu mama Dvs. Daca nu o veti face, puteti pierde chiar si mostenirea in caz de deces al mamei daca va face vreo intelegere/vanzare pentru garsoniera cu fratele sau chiar cu un strain.