avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscalul - auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscalul - auto

Buna ziua! am cumparat o masina si mi a dat fiscalul la ea pe data de 15.01.2013 , cand am fost sa o trec la mine la impozit mi a cerut sa platesc impozitul pe anul trecut, e normal asa daca propietarul masinii mi a dat fiscalul la 0?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:51, 17 Ianuarie 2013
Daca vanzatorul a pus la dispozitie certificatul fiscal,pe cale de consecinta rezulta ca nu exista debite aferente autoturism
Solicitati clarificarea situatiei la nivelul administratiei fiscale,eventual temeiul legal de impunere impozit aferent an anterior
Dvs, datorati impozit cu data de intai a lunii urmatoare a contractului de vanzare cumparare, data certificatului fiscal nu are nici o legatura. Daca au cerut cu anul trecut sa achitati probabil ca ati dobandit-o pe parcursul anului 2012, exclus luna decembrie, pt ca in acest caz datorati cu 01.01.2013 impozit auto.

Cu ce data ati dobandit masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in 2006, nu s-a radiat de la vanzator ovidiu_r ovidiu_r buna ziua, situatia este urmatoarea: in anul 2006 am cumparat un autoturism de la un cetatean roman, care in ziua imediat urmatoare tranzactiei a plecat din ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei masini cu numere de germania din romania de la un samsar kap kap -Ce acte trebuie sa imi predea cel care imi vinde masina si la ce trebuie sa fiu atent sa nu am vreo surpriza dupa. -Ce pasi ar trebui urmati ? (vezi toată discuția)
Inregistrare fiscala auto n3amtzu n3amtzu Am cumparat o masina anul trecut si datorita faptului ca vanzatorul nu mi-a eliberat certificatul de atestare fiscala si fisa de inmatriculare nu am putut-o ... (vezi toată discuția)