avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... informatie fonduri europene plantatie salcie energetica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

informatie fonduri europene plantatie salcie energetica

buna seara si LA MULTI ANI as vrea sa infintez o plantatie de salcie energetica as putea obtine fonduri europene multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:59, 17 Ianuarie 2013
Se pare ca exista posibilitatea!!!Exista firme care consiliaza si chiar executa/intocmesc dosarul pentru obtinerea fondurilor.Puneti aceasta intrebare pe cautare google si veti gasi nenumarate subiecte, instructiuni, si firme in domeniu.(se pare ca rentabil este de la 5ha in sus concomitent cu apropiere de fabrica de peletizare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cultura de salcie energetica Georgian007 Georgian007 Buna ziua! Am 24 de ani si as vrea sa infiintez o cltura de salcie energetica de cca 2 ha ca atat teren am in posesie undeva langa Rimnicu Sarat, oras in care ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile BooMbooNik-dE-ChoColAte BooMbooNik-dE-ChoColAte Buna seara As dori niste informatii complete despre cum poti obtine finantare europeana ptr o afacere si care este cel mai potrivit domeniu ptr inceperea unei ... (vezi toată discuția)
Ferma de melci nikolae75 nikolae75 am teren in jud.braila si as dori sa infiintez o ferma de melci. pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru asa ceva =D> (vezi toată discuția)