avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... E normal sa imi ceara specimenul de semnatura?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

E normal sa imi ceara specimenul de semnatura?

Buna ziua, am trimis un mail la CSSSP in care i-am rugat sa imi spuna unde sunt incadrat cu pensia. Am primit un mail inapoi in care mi se spune ca pot sa imi spuna doar daca le trimit/atasez malului o copie scanata a buletinului si monstra de semnatura. Nu vreau sa par paranoic dar am un prieten care a fost victima unei fraude bancare (credit luat in numele lui cu ajutorul unor angajati corupti ai bancii aveau datele buletinului poveste complicata) si are norc ca semnatura nu seamana deloc cu a lui si asa are sanse de scapare,..... Nu ma cred in vre-un film cu James Bond chiar cunosc si nu vreau sa platesc dupa credit pt nu stiu cine,.... de aceea intreb e normal sa mi se ceara copie dupa buletin si mai ales monstra de semnatura?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:26, 18 Ianuarie 2013
Daca aveti dubii, atunci duceti-va personal!
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
ContSters259670, utilizator
M-as duce problema este ca eu sunt in Cluj, CSSSP e in Bucuresti,.....
Atunci exista Posta ! O adresa scrisa catre ei, trimisa cu confirmare de primire !
Ce institutie,este CSSSP ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? Maxim Elena Camelia Maxim Elena Camelia Buna seara, va rog sa imi oferiti o informatie privind urmatoarea speta.: In luna septembrie 2013, o cunostiinta de-a mea ma roaga sa ma inscriu pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Ce imi indicati? timofil timofil I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Cim fara stirea angajatului danut_deleanu danut_deleanu Buna ziua, am si eu o problema: acum doi ani, un domn pe care il cunosteam mi-a propus o colaborare (eu avand contract de munca norma intreaga), initial am ... (vezi toată discuția)