avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce imi indicati?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce imi indicati?

I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu numai vreau sa-l recunosc. Mi-e vanzatorul inainte sa semnez mi-a spus ceva, iar dupa ce l-am semnat mi-a spus altceva. Adica m-i se pare cam mincinos!, In contract scrie ca este interzis sa-l reziliez unilateral. Dar daca cumva ajung in instanta, instanta il ia in considerare fiind doar o copie care i-am trimis-o pe mail, pe care eu nu o sa o recunsoc. Va rog ajutati-ma. El ma ameninta ca musai trebuie sa cumpar acel produs de la el.
Cel mai recent răspuns: timofil , utilizator 00:05, 3 Decembrie 2009
Nu comentez legalitatea sau ilegalitatea contractului. va spun doar ca , in cazul in care dumneavoastra nu recunoasteti semnarea acelui contract , pentru verificarea autenticitatii actului se dispune efectuarea unei expertize tehnice criminalistice. Iar expertul nu poate sa stabileasca daca un act este semnat de catre cineva pe baza unei copii xerox sau a unui act scanat! Ii trebuie exemplarul original. In caz contrar nu poate sa efectueze acea expertiza tehnica! Se poate verifica veridicitatea afirmatiilor mele la Politia Capitalei - Serviciul Criminalistic!
Asadar, totul depinde de abordarea dvs! B-)
As avea probleme daca nu l-as recunoaste, sustinand ca semnatura si stampila este este un copy paste de pe un alt document trimis catre ei. cum ar fi de exemplu o cerere de oferta semnata si stampilata din partea noastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract este de luat in considerare daca nu are si un exemplar in original? timofil timofil I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Valabilitate act aditional mhldanciu mhldanciu In cazul unui contract comercial intre 2 entitati juridice, care au convenit ca \"Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul scris al partilor\", ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : deoarece ... Mario Bro Mario Bro Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : Deoarece nu s-a putut deplasa la firma noastra , am trimis scanat un contract stampilat, semnat ... (vezi toată discuția)