I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu numai vreau sa-l recunosc. Mi-e vanzatorul inainte sa semnez mi-a spus ceva, iar dupa ce l-am semnat mi-a spus altceva. Adica m-i se pare cam mincinos!, In contract scrie ca este interzis sa-l reziliez unilateral. Dar daca cumva ajung in instanta, instanta il ia in considerare fiind doar o copie care i-am trimis-o pe mail. Va rog ajutati-ma. El ma ameninta ca musai trebuie sa cumpar acel produs de la el conform contractului, altfel cica trebuie sa platesc contravaloarea bunului
O asemenea intelegere poate valora inceput de dovada scrisa a contractului care poate fi completata cu martori sau prezumtii.Insa in instanta trebuie probat acest acord de vointa unde puteti ridica exceptuiile pe care le-ati invocat
Ce imi indicati?
timofil
I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract
DMAAlex
Buna seara.
Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Acum o saptamana am incheiat un contract cu o \"academie de studii\" pentru domeniul IT pentru ... (vezi toată discuția)