avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT

Buna seara.
Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Acum o saptamana am incheiat un contract cu o "academie de studii" pentru domeniul IT pentru niste cursuri .
Cursurile se tin in toamna si pana atunci eu trebuie sa platesc in fiecare luna 65Euro ca sa completez suma de 1100 Euro (redus de la 2000euro).
Dupa o saptamana m-am razgandit deoarece am avut niste probleme financiare si nu imi mai permiteam sa platesc cursurile astfel i-am contactat astazi pe cei de la Academie si i-am rugat sa imi rezilieze contractul.Acestea mi-au trimis mail inapoi prin care m-au instintat ca pentru rezilierea contractului trebuie achitata jumatate din suma totala in timp de 4 luni ,cea ce din punctul meu de vedere mi se pare destul de aberant (totusi aceste chestiuni au fost trecute in contract dar fiind neexperimentat cu astfel de chestiuni tot l-am semnat ).
Puteti sa ma ajutati cu un sfat in aceasta chestiune.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nod , utilizator 05:11, 3 Februarie 2020
1.Contractul este o promisiune de a face.
2.Serviciile pe care ati inceput sa le platiti nu s-au oferit inca.
3.Dreptul de denuntare unilaterala a contractului va apartine.
4.Depuneti on-line sesizare cu acte scanate la ANPC. Va recuperati si banii si furnizorii vor invata sa isi respecte clientii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa scolarizare stefanneamtu stefanneamtu Buna ziua... Numele meu este x si am o problema mai mult sau mai putin delicata. Povestea este lunga dar voi incerca sa fac un rezumat. In septembrie 2013 ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, ... VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, pentru neindeplinirea de catre prestator a obligatiilor legale? ANPC nu m-a ajutat. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila DMX06 DMX06 Buna ziua. Cu ceva vreme in urma operatorul de telefonie mobila m-a informat ca urmeaza sa creasca pretul abonamentului . drept urmare mi-a oferit 30 de ... (vezi toată discuția)