avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune, mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune, mostenire

mama a decedat in aprilie, impreuna cu tata am facut in iunie acceptarea mostenirii, sora mea (stabilita in strainatate de peste 30 ani) a facut acelasi act cu cateva luni mai tarziu la alt birou notarial. Intrebarea mea este: la care din birouri va avea loc dezbaterea mostenirii? (mentionez ca exista o stare tensionata si conflictuala intre noi, sunt convins ca nu vom putea ajunge la un consens, trebuie sa existe o solutie legala in acest sens)
va multumesc pentru atentie si eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
malexoid, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor Mihaela Enache Mihaela Enache Bunicul meu a decedat la inceputul lunii mai. El are 3 copii : mama, fratele si sora ei. Stiu ca acceptarea mostenirii se face intr-un termen de 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta. proces fara prezenta mostenitori. parintii ... Geronimo5 Geronimo5 Succesiune in instanta. Proces fara prezenta mostenitori. Parintii mei au construit o casa in care am copilarit eu si sora mea.Mama a decedat in 1987 cand noi ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa mostenitorilor rara_rara rara_rara Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Mama a avut 10 hectare de pamant pe care si le-a insusit, abuziv, una din surorile mele(furand ... (vezi toată discuția)