avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legalitate taxa pentru echipa de fotbal a orasului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legalitate taxa pentru echipa de fotbal a orasului

Buna ziua!M-am mutat de curand intr-un ansamblu de blocuri din Chiajna si am aflat ca pe langa impozitul pe casa mai trebuie sa platesc si o asa zisa taxa pentru echipa de fotbal a comunei si inca o taxa pentru iluminatul public.As dori sa stiu daca e legala acesta taxa pentru echipa de fotbal deoarece pana acum nu am auzit sa mai fie acesta taxa in alt oras.Iar in legatura cu taxa pentru iluminatul public as dori sa stiu daca noi aici in complex platim iluminatul la dezvoltator fiind asigurat de acesta ar mai trebui sa platesc acea taxa pt iluminatul public avand in vedere ca nu beneficiez de el,primaria neavand nici macar un stalp de iluminat in acest cartier.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata parti comune. valentinstan valentinstan Plata curent iluminat public - m-am mutat anul acesta intr-un complex rezidential care are infiintata ascoiatie de proprietari de curand. Luna aceasta s-a pus ... (vezi toată discuția)
Teapa de la dezvoltator - apa curenta anonim86 anonim86 Buna ziua, Locuiesc de 2 ani in Chiajna, in niste blocuri construite de un dezvoltator al carui nume nu pot sa il dau, pot sa zic ca este Tineretului ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe intr-un complex rezidential andreea-nicoleta andreea-nicoleta Buna ziu Am urmatoare intrebare referitoare la un complex rezidential din vestul capitalei..Militari Residence, care are in prezent in componenta sa un ... (vezi toată discuția)