avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teapa de la dezvoltator - apa curenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teapa de la dezvoltator - apa curenta

Buna ziua,

Locuiesc de 2 ani in Chiajna, in niste blocuri construite de un dezvoltator al carui nume nu pot sa il dau, pot sa zic ca este Tineretului Residence Militari.
Din 3000 de oameni, nu am auzit pe cineva foarte multumit de ei..

Singura mare problema pe langa altele este ca dezvoltatorul ne-a tras o mare teapa.. Apa curenta pe care o distribuie catre noi acest dezvoltator o are de la Apa Nova si incercam de 2 ani sa ne facem fiecare locatar contract cu apa nova ca sa putem sa ne platim facturile in mod legal, dar de 2 ani de zile platim la dezvoltator care are o singura factura per 3000 de locatari, ESTE NORMAL ASA CEVA?

Am sunat la primaria Chiajna si i-am intrebat de ce i-au fost acordat devizele de constructie daca nu este in regula sistemul de canalizare si mi-au zis ca nu este vina lor ci a mea ca am semnat :justcuz::justcuz:..

Deci sa inteleg ca suntem 3000 de prosti care au semnat si acum nu putem sa platim in mod legal apa pe care o consumam.

Primaria a mai zis ca daca nu ne convine sa ii dam in judecata.

ACUM, intrebare catre dvs, se poate face ceva in legatura cu asta?? Sunt constient ca au o serie de ilegalitati prin toate contractele + acest sistem de canalizare care nu exista si nu este pus la punct, se POATE DA IN JUDECATA DEZVOLTATORUL si eventual PRIMARIA?( oricum ei sunt mana in mana si daca este mediatizat cazul cu siguranta se vor ridica multe semne de intrebari la stat). Au fost dati ministrii jos, un guvern intreg si nu se poate face nimic cu acest dezvoltator care isi bate joc de noi?

Daca este cineva care ne poate ajuta pe cale legala suntem dispusi sa platim si onorariul si tot macar sa avem castig de cauza.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare-poluare mediu inconjurator teomax1 teomax1 Buna ziua Ma numesc Badea , locuiesc in Chiajna, Ilfov de trei ani., trei ani de cand lupt cu autoritatiile locale pentru rezolvarea canalizarii . Problema ... (vezi toată discuția)
Solutii plata separata consum apa - apa nova ContSters254748 ContSters254748 Va supun atentiei urmatoarea situatie: Locuiesc intr-o curte comuna alaturi de inca 7 famili - 3 proprietari si 5 chiriasi la stat (aceeasi adresa postala). ... (vezi toată discuția)