avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solutii plata separata consum apa - Apa Nova
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solutii plata separata consum apa - Apa Nova

Va supun atentiei urmatoarea situatie:
Locuiesc intr-o curte comuna alaturi de inca 7 famili - 3 proprietari si 5 chiriasi la stat (aceeasi adresa postala). Contoarul instalat de Apa Nova Bucuresti se afla in strada, contractul de furnizare şi de prestare servicii de alimentare cu apă şi de canalizare, avand un singur titular (locatar al curtii).
Datorita faptului ca o parte dintre locatari platesc in mod constant si altii nu, s-a ajuns in situatia unor facturi neplatite si implicit penalizari.
Mentionez ca beneficiem fiecare de contoare separate (care nu sunt instalate de Apa Nova Bucuresti) pentru a avea un control asupra consumului individual.
Avand in vedere cele de mai sus, doresc sa stiu daca exista varianta unui act aditional la contract sau o solutie de facturare separata a celor care isi achita consumul de apa, alta decat bransamentul separat, care este aproape imposibil, data fiind distanta mare fata de strada si vechimea curtii (1927).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters254748 , utilizator 11:24, 6 Iunie 2012
Trebuie sa mergeti la Apa Nova Bucuresti str. Aristide Demetriade nr. 2, sector 1,au acolo relatii clienti si ei va pot informa ce posibilitati tehnice au pentru separare, poate au posibilitatea de contorizare pe fiecare beneficiar.
Am incercat la Apa Nova dar nu au avut solutii. E adevarat, ca s-a intamplat acum ceva vreme. Intre timp lucrurile s-au mai indreptat si am renuntat, dar in prezent ne aflam iar in situatia de a ne sista alimentarea cu apa.
Bransamentul separat presupune si adresa postala separata ceea ce nu ar fi neaparat o problema. Insa curtea este foarte mare (3750 MP), iar imobilul meu se afla relativ departe de strada. Nu stiu daca Apa Nova dispune de planuri, avand in vedere vechimea curtii si faptul ca nu se poate sapa la intamplare.
Am trimis deja un e-mail la Apa Nova si astept raspuns dar credeam ca s-a mai lovit cineva de o astfel de situatie. Nu mi se pare normal sa nu existe chiar nici o solutie pentru cei care isi platesc datoriile fata de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor utilitati (apa nova)-persoana fizica-de ce nu se poate direct? babu.clontzu babu.clontzu Imobil 8 apartamente, nu exista Asociatie de Proprietari, un vecin agresiv si alcoolic, titular contract APA, imi umfla factura, ma injura, m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
Problemă cu compania de apă: sunt titular de contract, dar suntem doi beneficiari. cum îi pot obliga pe vecini să-și facă branșament individual? Raluca Denise Raluca Denise Revin din nou cu aceeasi intrebare. Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la ... (vezi toată discuția)