avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... avocat in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

avocat in concediu de maternitate

Sunt avocat, si sunt in concediu de maternitate, functionara de la CAS mi-a retinut din indemnizatia platita suma de 232 de lei (lunar), pt. fondul de pensie, spunand ca daca am optat pt aceasta indemnizatie sunt obligata sa platesc si la fondul de pensie. Ce parere aveti?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Administratie bloc viviana_100 viviana_100 Este normal ca lunar sa platesc cate 6 lei pentru ”reparatii”, pe care nu le justifica nimeni ? (vezi toată discuția)
S-a oprit impozit pe concediu prenatal.... e corect???? s-a schimbat legea? eles eles Buna ziua, am o nelamurire in legatura cu modul in care a fost calculat concediul prenatal - daca este cineva care ma poate lamuri si pe mine va dau mai ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)