avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare teren

am si eu o intrebare legata de concesionarea unui teren pe vechiul cod civil.

vreau sa cumpar un teren concesionat de tatal vanzatoarei,contractul de concesionare fiind incheiat inainte de intrarea in vigoare a NCC.

intrebarea mea este pot cumpara terenul pe care acum se afla o constructie(impreuna cu acea constructie, care a fost realizata de vanzatoare) de la vanzatoare?

care sunt posibilitatile mele pentru a ajunge la cumpararea valabila a terenului si a constructiei?

multumesc

Alte discuții în legătură

Aplicarea clauzei de inalienabilitate dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ioana2627 ioana2627 Buna ziua, doresc sa stiu care este opinia d-voastra legata de urmatoarea problema. Avand in vedere regulile de aplicare ale legii in timp si prevederea din ... (vezi toată discuția)
Cladire cumparata doar cu factura si chitanta fiscala fara act notarial. ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)
Expirare termen ContSters382135 ContSters382135 Am un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata . V arog frumos sa imi spunet daca este un termen e rescritie . Cand l-am incheiat nu am trecut o ... (vezi toată discuția)